page_banner

Produk

Kertas Cetak

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Resistensi goresan sing apik, tahan banyu, kinerja anti-penuaan sing kuat, keputihan stabil, ora gampang luntur lan kuning, lan bisa adaptasi nyithak sing kuat
● Kertas cetak kanggo elektroInk HP saka HP indigo
Ketik Satin: gunakake kertas RC fotografi profesional minangka dhasar, bobote 210g lan 260g
Ketik PP: gunakake bahan PP minangka pangkalan, kekandelan 250um lan 300um
Ketik mutiara: gunakake kertas RC fotografi profesional minangka dhasar ing 230g lan 260g minangka bobot

PERALATAN JENIS CONSUME GSM SIZES sing kasedhiya PROFIL PRODUK
Indigo HP Indigo 10000、12000 Kertas Foto Pencetakan Bejo 210g satin - Disertifikasi HP 320mm * 464mm ; 530mm * 750mm Nggunakake kertas dhasar profesional lan kualitas dhuwur minangka bahan dhasar, nggunakake peralatan nutupi plastik sisi loro Jerman kanggo perawatan plastik sisi loro lan lapisan lapisan sisi loro saka lapisan cetak, produke rata lan lurus, gloss dhuwur, cetakan Efek alus lan alus, bisa dicithak kanthi kaping pindho, warna Kinerja sing apik, resolusi kuwat, lan adhesi gambar cetak sing apik banget. Produk kasebut tahan tahan gores, tahan banyu, kinerja anti-penuaan sing kuwat, keputihan stabil, ora gampang luntur lan kuning, lan duwe adaptasi cetakan sing kuat. Iki minangka pilihan pertama kanggo output kualitas foto profesional. Dianjurake kanggo aplikasi output gambar bermutu kayata album foto lan buku foto.
260g satin 320mm * 464mm ; 530mm * 750mm
Kertas Foto Pencetakan Bejo 250um PP matte 320mm * 464mm ; 530mm * 750mm
300um matte PP 320mm * 464mm ; 530mm * 750mm
Kertas Foto Pencetakan Bejo Kilau mutiara 260g 320mm * 464mm ; 530mm * 750mm Nggunakake kertas asli profesional berkualitas tinggi minangka bahan dasar, lancar lan lurus, kanthi efek pearlescent sing apik banget. Iki minangka pilihan pertama kanggo kertas digital khusus, sing bisa nuduhake kreatifitas karya lan nggambarake tekstur sing elegan lan apik! Kertas cetak digital pearlescent nduweni kinerja pencetakan sing apik, efek cetakan sing alus lan alus, kinerja warna sing sugih, resolusi kuwat, adhesi gambar cetak sing apik, resistensi gores sing apik lan anti banyu. Kinerja anti-penuaan sing kuat, keputihan stabil, ora gampang ilang lan kuning, kanthi adaptasi cetakan sing kuat, pamulihan warna sing akeh, resolusi gambar dhuwur, minangka pilihan pertama kanggo output kualitas foto profesional. Disaranake ngasilake karya potret sing bermutu, brosur produk, tampilan karya kreatif, lan produksi album foto bermutu. Iki minangka pilihan pertama sampeyan kanggo nampilake gaya sing elegan.
230g kilap mutiara 320mm * 464mm ; 530mm * 750mm

● Kertas cetak kanggo nyetak nada laser kayata Konica C71hc lan C83hc utawa Cannon C910
Ketik Satin: gunakake kertas RC fotografi profesional minangka pangkalane, kanthi bobote 220g

Ukuran: 320mm * 464mm ; 530mm * 750mm utawa ukuran liyane miturut sarat.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita