page_banner

Produk

Bahan Kimia Photographic Kanggo Mini-Lab

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

● Bahan kimia proses RA-4 kanggo Noristu, Durst, Imetto, ZBE, Laserlab saka Polielettornica Jinis normal, jinis bagean siji, jinis replenisher ngisor lan jinis bebas bau

G-68 seri SP 680100 Pemula Pangembang P1S DS 6 × 1.0L - - Bahan kimia seri G-68SP digunakake ing peralatan RA-4 kayata mesin Noritsu;  Kit pangolahan fotografi sing begja duwe ciri kinerja sing stabil, warna sing cerah, restorasi sejatine, tingkat jenuh, jenuh sing apik, kerapatan tinggi lan liya-liyane.
680103 SP P1R CD-SP Pengembang Replenisher 4 × 2.0L 4 × 10L 90100ml / m2
680106 SP P1R CD-SP Pengembang Replenisher 4 × 2.0L 4 × 20L 108ml / m2
680104 Pengembang P1R SP-60 Pengembang 4 × 2.0L 4 × 10L 60ml / m2
680105 Pengembang P1R SP-60 Pengembang 4 × 2.0L 4 × 10L 60ml / m2
680208 P2R BF-SP Bleach-Fix lan Replenisher 4 × 2.0L 4 × 10L 108ml / m2
680206 P2R BF-SP Bleach-Fix lan Replenisher 4 × 2,5L 4 × 10L 108ml / m2
680207 P2R BF-SP Bleach-Fix lan Replenisher 4 × 2,6L 4 × 10L 60ml / m2
680301 P3R STB Stabilizer Replenisher 6 × 0,5L 6 × 50L 250 ~ 300ml / m2
Bahan kimia seri CP-RA PRO lan bahan kimia G68RA 880100 Wiwitan Pangembang CP-RA 6 × 1.0L - - Seri CP-RA PRO lan bahan kimia G-68RA umume digunakake ing Poli, Lijie, Imetto lan mesin format gedhe profesional liyane;
881102 P1R Pengembang CD-LR Pengembang A
B
C
2 × 1.0L
2 × 1.0L
2 × 2,6L
2 × 40L 90 ~ 108ml / m2
880101 CP-RA Pro Pangembang ReplenisherBebas ambu A
B
C
2 × 2,5L
2 × 1.0L
2 × 2,5L
2 × 50L 108ml / m2
821203 P2R BF Bleach-Fix and Replenisher A
B
4 × 1,25L 4 × 10L 108ml / m2
821202 CPRA Pro Bleach-Fix and Replenisher A
B
1 × 5.0L
1 × 5.0L
1 × 40L 108ml / m2

● Bahan kimia kanggo lab mini KIS saka CP-22
Jinis normal lan jinis bebas ambu
● Bahan kimia kanggo Fuji Frontier
Jinis normal (680502) lan jinis kualitas Super (680503)
● Bahan kimia kanggo Prolab-6 (Kertas warna halida perak sisih dobel)

PLS nyambung karo aku kanthi jinis sing luwih rinci lan bakal nuduhake pengalaman profesional.

Bahan kimia seri rai kaping pindho DF0102 Replenisher Pangembang Double-Face 4 × 2.0L 4 × 10L 60ml / m2 Bahan kimia seri rai kaping pindho digunakake mesin sisih pindho.
DF0202 Double-Face Bleach-Fix Replenisher A 4 × 1,25L 4 × 10L 80ml / m2

Film Fotografi Kelas Optik Khusus Bejo

NAMA Kandel UKURAN PROFIL PRODUK
Filem PHOT Kelas Optik Khusus sing Bejo 350μm 620mm / 770mm × 50m Film PHOT foto optik khusus sing beruntung kanthi film optik khusus minangka substrat, nggunakake teknologi nutupi kepemilikan Lucky, minangka bahan membran fungsional anyar khusus kanggo pengembangan industri pencitraan. Produk kasebut nduweni sifat optik sing apik lan teknologi pelapisan khusus, kombinasi sing sampurna karo macem-macem jinis media output video; kanthi dramatis bisa nambah gloss foto, padhang, anti gores, anti-minyak, produk sing wis rampung katon bening kaya kristal, kinclong sing alus digunakake kanggo produksi album video mewah, swing set, lukisan lan sapanunggalane. Film Lucky PHOT kalebu produk sing ramah lingkungan, proses produksi ora nggunakake bahan kimia apa wae. Aman lan perlindungan lingkungan.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan