page_banner

warta

Kanthi pangembangan sosial, masarakat luwih penting kanggo kesehatan. Keamanan panganan minangka elemen utama sing bisa nyebabake kesehatan masarakat sing mesthi dianggep penting dening pabrikan panganan manca lan departemen pengawasan. Kemasan panganan, utamane, bahan pengemasan sing langsung ngubungi panganan, ana gandhengane karo kesehatan panganan, luwih saka kesehatan awak manungsa. mula ana syarat sing ketat banget ing bahan pengepakan panganan ing negara manca ing babagan sifat teknis lan keamanan kesehatan. ing taun-taun pungkasan, China uga nguatake syarat-syarat keamanan kesehatan ing proses produksi panganan. nglawan latar mburi iki, penting banget nggunakake bahan kemasan panganan kanthi keamanan kesehatan panganan. minangka materia pengepakan utama, film BOPET duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki:
PropertiesSipat mekanik sing apik, 3-5 wektu pengaruh film liyane, ora bisa tahan ing lempitan.
EndKaya tahan kanthi minyak, lemak, asam olefine lan sebagian besar pelarut.
③Kaya tahan kanthi suhu ekstrem. bisa digunakake ing jangka dawa ing 120 ℃, kanthi jangka cendhak, bisa digunakake ing 150 ℃, nganti -70 ℃, efek banget ing sifat mekanik.
④Mobil permeabilitas gas lan uap, sifat alangi sing apik ing banyu, minyak lan mambu sing nambah umur rak.
Film Film bening dhuwur, nyerep UV, film glossy dhuwur.
Ora ana racun, ora ana mambu, properti keamanan sing apik, digunakake kanthi kemasan panganan kanthi langsung.
Pelanggan luwih penting karo kebutuhan kesehatan pengepakan panganan, kayata. ing umur rak, kesegaran lan sifat anti bakteri. saengga panjaluk kinerja PET film sing apik saya apik. iki nambah kualitas pengepakan panganan. ing taun-taun pungkasan milih bahan kemasan, luwih ditrapake kanggo materi materi, iki nyepetake pangembangan film PET.
Telpon oksigen minangka elemen penting kanggo milih bahan kemasan panganan, kanggo kanthong panganan sing ditutup kanthi apik, umure rak nganti permeabilitas oksigen. Khusus kanggo kemasan vakum lan bahan pengepakan anti oksigen. BOPET duwe properti penghalang gas sing apik banget, ing sangisore suhu ruangan, umure rak panganan sing dikemas Bopet kaping pindho yaiku Bopp. Kajaba iku, Film Bopet Alu.plated nduweni kinerja sing luwih apik ing babagan insulasi oksigen lan bukti lembab tinimbang film Bopp. permeabilitas lembab Alu. Film Bopet dilapisi mudhun dadi 0,3 ~ 0,6 saka 40 ~ 45. Versi Bopp, 0,8 ~ 1,2 mudhun saka 5 ~ 7. (g / mm2.24h.40 ℃ kanthi Alu. kekandelan 60 ~ 70mm)
Aplikasi film Bopet sing akeh ing kemasan nambah kekuwatan, bahan kemasan reduecs per unit bobot lan polusi. Karo uga nambah kisaran suhu, kayata saka pengepakan kanggo beku nganti panganan sing digodhog kanthi suhu dhuwur. Kanthi sifat ketahanan suhu sing apik banget (dawa term nggunakake ing 120 ℃), bisa digunakake kanggo open gelombang mikro. kanthi pola urip modern sing cepet, panganan sing gelombang mikro bakal misuwur kanthi masarakat.
Film Bopet minangka bahan paling apik kanggo plating vakum dioxide silikon. Film silikon dioksida digawe kanthi nglamar film kaca menyang film BOPET, yaiku properti penghalang digawe nganggo lapisan kaca. dadi kanggo njaga properti alangi sajrone proses deposisi lan nggunakake mengko, lapisan kaca kudu dilindhungi supaya ora rusak. aplikasi lan pangembangan film BOPET - film -vacuum -deposite -silica -oxide -material uga nyebabake indutry pengepasan panganan menyang arah transparansi sing luwih dhuwur, kepraktisan, bahan ramah lingkungan .sistem vakum silika dioksida film bopet gelas alus, fungsine padha karo botol kaca kanggo njaga rasane lan ora bakal nggawe ambune apa wae sawise disimpen suwe utawa perawatan suhu tinggi lan nikmati properti Al ing fungsi penghalang. film kasebut nduwe transparansi sing padha sawise deposit slika. mula panganan bisa dideleng kanthi jelas saka bungkus sing nyebabake kekarepane para pembeli.
Ora ana bahan tambahan organik liyane sing ditambahake ing produksi film BOPET, lan uga bahan daur ulang sing dadi bahan kemasan ramah lingkungan.


Wektu kiriman: Jan-09-2021