page_banner

warta

Saiki, teknologi film BEF dimonopoli dening 3M, kanggo TFT LCD, Merck ing Jerman nyoba ngrampungake kahanan iki, cara iki kanggo nggawe gradien spiral ing film kasebut kanthi nyebarake senyawa kimia induktif cahya dening Mr.DJBroer, Holand, kanggo nggawe Film N.phase BEF. Nanging cara iki kudu dibubarake amarga pita gelombang refleksi lan transmisi ora bisa nutupi pita gelombang sing katon kabeh.
Mr.Yanghuai, Universitas Teknologi Beijing nggawe terobosan teknologi, ngilangi monoply 3M, kanthi sukses ngasilake N * LC BEF kanthi fitur lapisan 1, dene atus lapisan kanggo 3M; regane mung 40% 3M mungsuh panggunaan cahya luwih saka 70%, 10% luwih dhuwur tinimbang 3M. lan film area amba luwih gampang digawe tinimbang 3M.


Wektu kiriman: Jan-09-2021