page_banner

warta

Pasar film Optical PET duweni potensi gedhe: Kanthi perkembangan FPD sing cepet, teknologi hemat energi. lan industri PV, film PET optik nampilake kaunggulan sing kuat. Kanggo LCD, paling ora 7-8 pcs film PET optik kudu digarap (2 film diffuser, 1 film prisim, 2 film retardasi, 1 film anti glare, 1 tumindak nglindhungi film). Imaging digital lan FPD wis dadi tren pangembangan global. minangka materi utama LCD, film Optical PET seneng dadi pasar potensial sing hebat.
Analisis pasar film PET optik
Jarene mung ana sawetara perusahaan sing bisa ngasilake fil PET optial kanggo aplikasi LCD amarga sarat kualitas lan teknologi dhuwur. Mitsbishi lan Toray njupuk sekitar 90% pangsa pasar kanggo film PET optik kanggo aplikasi polarisasi. 4 perusahaan Jepang liyane sing monopolisasi film PET optik kanggo BLU. Kajaba iku, perusahaan Korea uga ngupayakake melu pasar iki.
Mitsubishi Nguatake kapasitas produksi film PET udakara 220 ewu Ton saben taun, ing antarane Santo ing Jepang njupuk 80 ewu ton, 55 ewu ton dening Jerman, AS, 65 ewu ton, Indonisia 20 ewu ton. Mitsubishi njupuk 27% pangsa optik pasar global Film PET, iku uga dadi produsen ing Jepang sing nggawe film PET optik. Kanggo memenuhi kebutuhan sing luwih akeh kanggo film PET optik, Mitsubishi berencana nambah garis produksi 40 ewu ton sing bakal nggawe Mitsubishi dadi produsen film PET optik paling gedhe ing donya kanthi investasi sing diarepake udakara RMB 20 milyar (USD 233 Mil.) saengga bisa negesake jabatane minangka produsen film PET optik paling gedhe.
Analisis pasar film PET optik ing China
Kanthi pangembangan peralatan TV berorientasi LCD TV, Asia wis mboko sithik dadi fokus anyar sanajan teknologi inti. ditemokake ing AS. Saiki Jepang, Korea Selatan, Daratan Tiongkok, China Taiwan minangka negara sing makili tingkat donya. Tiongkok mboko sithik banjur entuk mengko nalika wiwitan wiwitan. Aplikasi film optik ing aplikasi omah dadi luwih jembar.


Wektu kiriman: Jan-09-2021