page_banner

warta

  • Film PET - bahan kemasan properti sing dhuwur kanthi jaminan aman.

    Kanthi pangembangan sosial, masarakat luwih penting kanggo kesehatan. Keamanan panganan minangka elemen utama sing bisa nyebabake kesehatan masarakat sing mesthi dianggep penting dening pabrikan panganan manca lan departemen pengawasan. Kemasan panganan, utamane, bahan pengemasan ...
    Waca liyane
  • Nambah pasar panjaluk ing film BOPET optik.

    Pasar film Optical PET duweni potensi gedhe: Kanthi perkembangan FPD sing cepet, teknologi hemat energi. lan industri PV, film PET optik nampilake kaunggulan sing kuat. Kanggo LCD, paling ora 7-8 pcs film PET optik kudu digunakake (2 film diffuser, 1 film prisim, 2 film retardation, 1 a ...
    Waca liyane
  • Berita Pawarta 5, film BEF.

    Saiki, teknologi film BEF dimonopoli dening 3M, kanggo TFT LCD, Merck ing Jerman nyoba ngrampungake kahanan iki, cara iki kanggo nggawe gradien spiral ing film kasebut kanthi nyebarake senyawa kimia induktif cahya dening Mr.DJBroer, Holand, kanggo nggawe Film N.phase BEF. Nanging cara iki kudu ...
    Waca liyane