page_banner

Produk

Kertu Inkjet

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

● Kertu inkjet RC
gunakake basis kertas RC sisi dobel kelas lan duwe katrampilan sing apik, Lapisan lapisan lapisan nanoscale nggawe pencitraan kanthi jelas lan jelas, warna lan alam, pengamatan sing kuwat, keputihan sing stabil, bukti banyu loro-sisi, anti-goresan sing apik.
Cocog kanggo tinta dhasar banyu pigmen lan pewarna
Bobot: 240g lan 260g Ukuran: jinis gulung lan lembaran

240G GLOSY 4 ″ / 5 ″ / 6 ″ / 8 ″ / 10 ″ / 12 ″ * 65m / * 100m; SIZE SHEET; 17 ″ / 24 ″ / 36 ″ / 42 ″ / 44 ″ / 50 ″ / 60 ″ * 30.5m Seri kertas inkjet Lucky RC nggunakake basis kertas RC sisi dobel kelas lan duwe katrampilan sing apik, Lapisan lapisan nanoscale pirang-pirang lapisan nggawe pencitraan jelas lan jelas, warna lan alam alami, pengamatan sing kuwat, keputihan stabil, bukti banyu loro-lorone, anti-goresan sing apik. Pangatusan tinta kanthi cepet lan ngobati teknis bisa nggawe toko foto luwih dawa, dhukungan kanthi resolusi dhuwur. Cocog kanggo output foto kanthi warna lengkap lan digunakake ing printer tinta pigmen lan pewarna kayata Epson, HP lan Canon Serial kertas inkjet RC Lucky bisa digunakake ing bidang bisnis: POP, Percetakan Wechat, output CAD / GIS, iklan lan kertas bukti digital.
LUSTER 4 ″ / 5 ″ / 6 ″ / 8 ″ / 10 ″ / 12 ″ * 65m / * 100m; SIZE SHEET; 17 ″ / 24 ″ / 36 ″ / 42 ″ / 44 ″ / 50 ″ / 60 ″ * 30.5m
SATIN 4 ″ / 5 ″ / 6 ″ / 8 ″ / 10 ″ / 12 ″ * 65m / * 100m; SIZE SHEET; 17 ″ / 24 ″ / 36 ″ / 42 ″ / 44 ″ / 50 ″ / 60 ″ * 30.5m
SILIK 4 ″ / 5 ″ / 6 ″ / 8 ″ / 10 ″ / 12 ″ * 65m / * 100m; SIZE SHEET; 17 ″ / 24 ″ / 36 ″ / 42 ″ / 44 ″ / 50 ″ / 60 ″ * 30.5m
260G GLOSY 4 ″ / 5 ″ / 6 ″ / 8 ″ / 10 ″ / 12 ″ * 65m / * 100m; SIZE SHEET; 17 ″ / 24 ″ / 36 ″ / 42 ″ / 44 ″ / 50 ″ / 60 ″ * 30.5m
LUSTER 4 ″ / 5 ″ / 6 ″ / 8 ″ / 10 ″ / 12 ″ * 65m / * 100m; SIZE SHEET; 17 ″ / 24 ″ / 36 ″ / 42 ″ / 44 ″ / 50 ″ / 60 ″ * 30.5m
SATIN 4 ″ / 5 ″ / 6 ″ / 8 ″ / 10 ″ / 12 ″ * 65m / * 100m; SIZE SHEET; 17 ″ / 24 ″ / 36 ″ / 42 ″ / 44 ″ / 50 ″ / 60 ″ * 30.5m
SILIK 4 ″ / 5 ″ / 6 ″ / 8 ″ / 10 ″ / 12 ″ * 65m / * 100m; SIZE SHEET; 17 ″ / 24 ″ / 36 ″ / 42 ″ / 44 ″ / 50 ″ / 60 ″ * 30.5m

● Kertu inkjet Pelapisan
Gunakake kertas minangka pangkalan, nduweni kualitas gambar sing sampurna, glossiness dhuwur lan putih dhuwur kanggo nuduhake warna sing jelas, resolusi lan ketajaman sing sampurna, kacepetan garing kanthi cepet
Cocog kanggo tinta dhasar banyu pewarna
Bobot: 120g / 140g / 180g / 210g / 230g Ukuran: jinis lembaran kayata A3 / A3 + / A4 / A5 / A6 / 4R / T1

120g / 140g / 180g / 210g / 230g GLOSY A3 / A3 + / A4 / A5 / A6 / 4R / T1 Seri kertas lapisan pengecoran sing apik duwe kualitas gambar sing sampurna, glossiness dhuwur lan putih dhuwur kanggo nuduhake warna sing jelas, resolusi lan ketajaman sing sampurna, kacepetan garing kanthi cepet. Umume digunakake ing Epson, Hewlett-Packard, Canon lan pewarna adhedhasar banyu liyane -jenis gambar desain kelas tinggi printer inkjet, entuk output kualitas foto bermutu. Seri kertas lapisan casting lucky bisa nyukupi kebutuhan macem-macem konsumen kanggo output foto lan lulus sertifikasi otoritas Eropa, selaras karo EU kanggo ngembangake ROHS standar tes direktif.
150g / 180g / 210g / 230g / 260g GLOSY A3 / A3 + / A4 / A5 / A6 / 4R / T1
160g / 200g / 220g GLOSY A3 / A3 + / A4 / A5 / A6 / 4R / T1
108g / 128g / 140g / 170g / 190g / 220g MATTE A3 / A3 + / A4 / A5 / A6 / 4R / T1
140g / 170g / 200g / 220g / 250g / 270g / 300g MATTE A3 / A3 + / A4 / A5 / A6 / 4R / T1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan