page_banner

Produk

Asam guanidinoacetic

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Indikator fisik produk
Asam guanidineacetic (GAA) Uga dikenal minangka guanidine acetate;
Formula molekul: C3H7N3O2, No CAS.: 352-97-6.
Bentuk sing katon: jambon putih utawa kuning, operator bisa nyebabake owah-owahan warna, nanging ora mengaruhi fungsi produk.
Rincian produk
98% asam asetat guanidine bisa digunakake ing panganan kewan kanggo mbentuk bentuk awak kanthi cepet, ningkatake tingkat daging tanpa lemak, ningkatake sintesis protein, ningkatake efisiensi tingkat daging tanpa lemak. Amarga bun, nutrisi semi-esensial, kurang ing diet protein tanduran murni, lan asam guanidylacetic minangka prekursor sintesis kreatin ing vivo, asam guanidylacetic luwih efektif ing panganan protein tanduran lan bisa ngganti sawetara protein sing diturunake kewan kayata jajanan iwak lan panganan daging lan balung.
Mekanisme tumindak: asam guanidylacetic minangka prekursor kanggo makhluk. Fosfat Creatine, sing ngemot energi potensial transfer klompok fosfat sing akeh, ana ing jaringan otot lan saraf, lan minangka bahan pasokan energi utama ing jaringan otot kewan. Kajaba saka asam guanidinoacetic nggawe awak ngasilake akeh bahan transfer klompok fosfat (phosphocreatine), saengga nyedhiyakake sumber daya kanggo kerja otot, otak, gonad, lan jaringan liyane sing efisien, ningkatake distribusi energi menyang jaringan otot kanthi terus-terusan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan