page_banner

Produk

Glisine

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Fitur Produk
Glycine (disingkat Gly), uga dikenal minangka asam asetat amino, duwe formula kimia C2H5NO2, CAS no. : 56-40-6.
Glycine ing negara solid yaiku sistem kristal monoklinik putih utawa kristal sistem kristal heksagonal utawa bubuk kristal putih, tanpa ambu, ora beracun; Gampang larut ing banyu. Titik didih: 233 & deg; C, titik leleh: 240 ° C (dec) (lit), tes biokimia lan sintesis organik, seri asam amino minangka struktur sing paling gampang, klompok fungsional asam lan dhasar ing molekul, bisa diionisasi ing banyu, duwe hidrofilik sing kuwat, nanging kalebu asam amino nonpolar, larut ing pelarut polar, lan angel larut ing pelarut nonpolar, lan nduweni titik didih lan titik lebur sing dhuwur, kanthi aturan larutan banyu lan asam, bisa nggawe glikine duwe bentuk molekul sing beda.
Glycine minangka penengah penting ing industri kimia sing apik. Digunakake kanthi akeh ing pestisida, obat-obatan, panganan, pakan lan lapangan liyane. Utamane wiwit ana glycyrrhizin herbisida global. Aplikasi glycine ing industri pestisida wis ditambah banget.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan