page_banner

Produk

Kertas Warna

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

● Kertas Warna Profesional Digital Lucky, Jinis: Sa-26, Sa-60. Lumahing: Glossy / Lustre
Lumahing kertas foto padhang lan alus, kanthi tekstur bening.
Efek gambar sing brilian lan padhang, kanthi sampurna nuduhake karya agung fotografer.
Gambaré bening lan padhang, cocog kanggo ngikat buku kanthi rata, luwih cocog kanggo karya potret profesional.

JENIS Lumahing UKURAN PROFIL PRODUK
SA-26 GLOSY / LUSTER / SILK 8.9cm / 10.2cm / 12.7 / 15.2cm * 183m; 17.8cm / 20.3cm / 25.4cm / 30.5cm / 50.8cm / 62.2cm / 76.2cm * 86m; 101.6cm * 50m; 106.7cm * 2946m * Lumahing kertas foto padhang lan alus, kanthi tekstur bening.
* Efek inage sing brilian lan padhang, kanthi sampurna nuduhake karya agung fotografer.
* Gambar iki bening lan padhang, utamane cocog kanggo karya potret profesional.
SA-36 METALIK 10.2cm / 12.7 / 15.2cm * 175m;
20.3cm / 25.4cm / 30.5cm / 50.8cm / 62.2cm / 76.2cm * 85m;
* Werna metalik sing alus kanggo gambar sing ora ana tandhingane.
* Lapisan pelindung unik kanggo nggawe kertas duwe resistensi scrach sing luwih dhuwur.
* Kanthi kombinasi film PHOT sing bejo banget, bisa nggawe produk potret mewah mewah.
SA-60 GLOSY / LUSTER 8.9cm / 10.2cm / 12.7 / 15.2cm * 183m; 17.8cm / 20.3cm / 25.4cm / 30.5cm / 50.8cm / 61cm / 76.2cm * 86m; 101.6cm * 50m; 106.7cm * 2946m * Dirancang miturut kebiasaan konsumen, digawe khusus kanggo produk potretrafi potret profesional.
* Gandum ora teratur ing ndhuwur kertas, nggawe warna sing ora umume luwih alus, levele luwih akeh, dirasakake tangan sing alus, ora nggambarake, ora ana bekas driji.
* Tekstur sutra sing apik banget lan apik banget nggawe inage telung dimensi, utamane cocog kanggo prpduk studio foto pernikahan mewah.
SA-61 MATTE 10.2cm / 12.7 / 15.2cm * 183m; 17.8cm / 20.3cm / 25.4cm / 30.5cm / 50.8cm / 61cm / 76.2cm * 86m; 101.6cm * 50m; 106.7cm * 2946m * Teknologi lapisan matte khusus, cahya non-reflektif 360 ° kabeh-bunder, kanthi alami nuduhake kualitas feminin.
* Sentuhan alus kaya kulit bayi.
Pasca proses ora mbutuhake laminasi, sing ngirit biaya, aman kanggo lingkungan, lan ngatasi masalah nemplek album.

● Kertas Warna Profesional Digital D-Max Bejo, Jinis: Sh-8. Lumahing: Glossy / Lustre / Sutra

Kertas SH-8 digawe khusus kanggo panggunaan sing luwih profesional. Sawise nutupi khusus, foto D-max tambah saya gedhe, sing meh tekan level kualitas Fuji DPII lan Kodak. Iki nyedhiyakake gamut warna paling jembar, kerapatan maksimum kanggo kulit ireng jero lan kejenuhan warna sing apik banget

JENIS Lumahing UKURAN PROFIL PRODUK
SH-8 GLOSY / LUSTER / SILK 8.9cm / 10.2cm / 12.7 / 15.2cm * 183m; 17.8cm / 20.3cm / 25.4cm / 30.5cm / 50.8cm / 61cm / 76.2cm * 86m; 101.6cm * 50m; 106.7cm * 2946m * tekstur unik nggawe swasana seni sing elegan ing kabeh arah, saliyane kanggo rasa visual, uga menehi pengalaman sing beda-beda, utamane cocog kanggo output potret mewah.
* Formula lapisan sing dioptimalake nggawe pemutih kertas luwih cepet, kanthi kinerja sing luwih stabil, putih luwih murni, lan kurang luntur

● Kertu Fotografi Digital Double Bejo

JENIS Lumahing UKURAN PROFIL PRODUK
DF LUSTER 20.3cm / 25.4cm / 30.5cm / 50.8cm * 80m; * Pencitraan sisi loro, kapasitas panyimpenan foto akeh kanggo album foto sing entheng lan ringkes.
* Dasar kertas PP, anti banyu lan anti banyu luh, cocog banget kanggo produk album ing studio foto bocah.
* Werna kulit pancen alami lan akeh lapisan, kanthi kinerja pencitraan foto bayi sing luwih apik.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    produk sing gegandhengan