page_banner

Babagan Kita

Ing tanggal 24 Desember 1953, rapat pamrentah Dewan Negara 199th nggawe "Keputusan panyiapan jaringan proyeksi film lan industri film" lan mutusake nggawe pabrik film ing China.
Ing tanggal 1 Juli 1958, pemecah lemah diproyeksikan ing kutha Baoding, Provinsi Hebei. Jeneng perusahaan awal, Baoding Filmstrip Factory, diaktifake.
Ing tanggal 1 Juli, Lokakarya pabrik 101 diwiwiti ing produksi lan ngasilake film positip ireng lan putih pertama ing China, kanthi 427.000 meter diproduksi taun kasebut. Sukses ngasilake film fotografi nyoba ing wulan Agustus lan film 135 ing wulan Oktober.

ABOUT

Ing taun 1969, film positip ireng lan putih, negatif kanthi kecepatan ireng lan putih, lan negatif rekaman film wiwit diekspor
Ing taun 1972, film pembalikan ireng lan putih lan film kecepatan tinggi ireng lan putih (HD-5) wiwit diekspor.
Ing taun 1974, film positif ireng lan putih lan film udara wiwit diekspor.
Ing taun 1977, kaset film lan film positif warna banyu wiwit diekspor.
Ing taun 1981, film positif warna pelarut wiwit diekspor.
Ing taun 1985, film negatif warna wiwit diekspor.
Ing taun 1986, 120.135 film negatif ireng lan putih wiwit diekspor.
Ing taun 1993, China Lucky Film Group Corporation diwenehi hak manajemen impor lan ekspor dening Administrasi pemerintah, dene Cabang Impor lan Ekspor didegake.

Tanggal 22 Januari 1998, Lucky Film resmi didaftar ing Bursa Efek Shanghai. Lucky Film Co, Ltd, anak perusahaan China Lucky Film Corporation wis didegake.
1 April 2011, Baoding Lekai International Ltd.dibentuk sawise transformasi Perusahaan Lucky Impor lan Ekspor Perusahaan Lucky China. Iki minangka perusahaan tanggung jawab winates kanthi hak dagang impor lan ekspor independen lan kepribadian legal independen sing dianakake China Lucky Film Corporation.
Nganti saiki, distributor Lucky ing jaban rangkah dununge ing Asia, Amerika, Eropa, Afrika, lan duwe cabang ing Asia Kidul, Afrika lan Timur Tengah, Amerika Selatan lan wilayah utama liyane. Produk fotografi sing apik, produk medis, produk energi anyar, lan bahan film fungsional khusus wis didol menyang luwih saka 80 negara lan wilayah ing saindenging jagad. Ing babagan bisnis impor, kita njaga kontak bisnis sing apik karo luwih saka 20 pemasok ing luwih saka 10 negara.
Kita ngarep-arep bisa kerja sama karo sampeyan.

bout (6)

bout (4)

bout (7)

bout (5)

bout (1)

bout (8)

bout (9)

bout (10)

Baoding Lekai International Ltd.