LKJCK-2
LKJCK-1
LKJCK-3
news01

Babagan perusahaan kita

Apa sing kudu kita lakoni?

Tanggal 24 Desember 1953, rapat pamrentah Dewan Negara 199th nggawe "Keputusan panyiapan jaringan proyeksi film lan industri film" lan mutusake nggawe pabrik film ing China.

Ing tanggal 1 Juli 1958, pemecah lemah diproyeksikan ing kutha Baoding, Provinsi Hebei. Jeneng perusahaan awal, Baoding Filmstrip Factory, diaktifake.

ndeleng liyane

Produk sing panas

Produk kita

Hubungi kita kanggo album conto liyane

Miturut kabutuhan, selaras kanggo sampeyan, lan menehi sampeyan akal

INGKIR SAIKI
  • Advantages

    Kaluwihan

    Produk duwe kualitas apik lan kredit supaya bisa nyiyapake akeh kantor cabang lan distributor ing negara kasebut.

  • Technology

    Teknologi

    Kita tetep kuwalitas ing produk lan ngontrol proses pamrograman kanthi setya kanggo nggawe kabeh jinis.

  • Service

    Layanan

    Apa wis adol utawa sawise adol, kita bakal menehi layanan paling apik kanggo menehi katrangan lan nggunakake produk kanthi luwih cepet.

Informasi paling anyar

warta