LKJCK-2
LKJCK-1
warta01

Babagan perusahaan kita

Apa sing kita lakoni?

Tanggal 24 Desember 1953, rapat pamaréntahan Dewan Negara kaping 199 nggawe "Keputusan babagan panyiapan jaringan proyeksi film lan industri film" lan mutusake kanggo mbangun pabrik film ing China.

Ing tanggal 1 Juli 1958, ground breaking ditindakake ing kutha Baoding, Provinsi Hebei.Jeneng perusahaan wiwitan, Pabrik Baoding Filmstrip, diaktifake.

ndeleng liyane

Produk panas

produk kita

Hubungi kita kanggo album sampel liyane

Miturut kabutuhan, ngatur kanggo sampeyan, lan nyedhiyani sampeyan pinter

INQUIRY SAIKI
  • Kaluwihan

    Kaluwihan

    Produk kita duwe kualitas apik lan kredit supaya kita bisa nyiyapake akeh kantor cabang lan distributor ing negara kita.

  • Teknologi

    Teknologi

    Kita tetep ing kualitas produk lan ngontrol proses produksi kanthi ketat, setya kanggo nggawe kabeh jinis.

  • Layanan

    Layanan

    Apa iku pra-sale utawa sawise-sales, kita bakal nyedhiyani sampeyan karo layanan paling apik supaya sampeyan ngerti lan nggunakake produk kita luwih cepet.

Informasi paling anyar

warta